A Káosz alkotmánya

2011.04.15. 12:01

A jelenlegi magyarországi uralkodó osztály visszatér a történeti alkotmányhoz. Mi is ezt tesszük...

Hitvallás:

A X-XI. században lezajló keresztény-germán megszállással ráerőszakolták a feudális rendszert a nomadizáló, pogány magyarokra, amelyet 1514 után véres népirtással és a második jobbágyság bevezetésének borzalmaival erősítettek meg a magyar feudális nemzet bosszúszomjas tagjai. Az évszázados "vívmányok": nyilvános és tömeges kivégzések ("pallosjog, boszorkányüldözés", felkelők kiirtása), szervezett nemi erőszak ("az első éjszaka joga"), a dolgozó osztályok parazita kirablása ("egyházi adók, földesúri szolgálatok és adók"). A "dicső magyar történelem" a szolgaság története. Az iszlám megszállók a XVI-XVII. században elkergették a magyar földesurakat és adófizetés fejében ráhagyták a parasztokra életük berendezését. A török hódoltság alatt felütötte fejét a Szabadság.

Preambulum:

Biszmillahi rahmani rahim - Allah a könyörületes és irgalmas nevében

1. Minden emberi lény szabad.

2. Tulajdon, azaz tárgyak vagy személyek birtokbavétele nem lehetséges, mert másokat a személyes szükségleteiből eredő elsajátításból kizárni nem lehet.

3. A termelőeszközök használatának feltételei: a termelőkapacitás elégséges kihasználása és személyes szükséglet kielégítése.

4. Káosz! Káosz! Káosz!

5. Ezen alkotmány rendelkezései a hitvallással és a preambulummal együtt értelmezendők.

süti beállítások módosítása